Opleiding Stadswacht Apeldoorn

Vosselmanstraat 201 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleiding Stadswacht Apeldoorn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleiding Stadswacht Apeldoorn foto

Op Opleiding Stadswacht Apeldoorn vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad, veel geleerd.

Leuke tijd gehad, veel geleerd. Fijne collega's zals Joop, Gerard, Ursula, Astrid S., Rudie, Ronald, Mirjam, Teun, etc. Goede begeleiders; P.v.D, P. v.B, D. de V., G.S., P.v. S.

Opleiding Stadswacht Apeldoorn, 1995

ik zat niet bij deze lichting,ik ben de school vergeten waar ik een opleiding had.

ik zat niet bij deze lichting,ik ben de school vergeten waar ik een opleiding had.Wel vreselijk gelachen met marijke,fred,robbie,somia ik werkte in het spuithuis wat voor mij helaas slecht is afgelopen,lijkt me leuk om contact met alle stadswachten die ik ken te krijgen.

Opleiding Stadswacht Apeldoorn, 1998

Ik heb niet met de geregistreerde personen van de stadswachten de opleiding gedaan maar heb wel vanaf het jaar 2001 t/m 2004 gewerkt bij Vosselmanstraat.

Ik heb niet met de geregistreerde personen van de stadswachten de opleiding gedaan maar heb wel vanaf het jaar 2001 t/m 2004 gewerkt bij Vosselmanstraat. Het was erg leuk om met alle collega's van de stadswachten gewerkt te hebben. Heel veel gelachen en veel van elkaar geleerd vandaar de doorstroming naar Verkeerspolitie. Mijn lerares was Marjan B :-). Dit was een beetje mijn verhaal OVER en UIT.

Opleiding Stadswacht Apeldoorn, 2001

?