Opl. verpleegkunde Elisabeth- / Centraal ziekenhuis (MCA)

van Everdingenstaat 18, 1814 HA / Wilhelminalaan 12, 1815 JD, in Alkmaar, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opl. verpleegkunde Elisabeth- / Centraal ziekenhuis (MCA), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opl. verpleegkunde Elisabeth- / Centraal ziekenhuis (MCA) foto

Op Opl. verpleegkunde Elisabeth- / Centraal ziekenhuis (MCA) vind je 9 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn groep was: 83-03 en heb de opleiding niet afgemaakt, was nog veel te jong en het was "erg" gezellig in de personeelsflat van het C.

mijn groep was: 83-03 en heb de opleiding niet afgemaakt, was nog veel te jong en het was "erg" gezellig in de personeelsflat van het C.Z.!!!

Opl. verpleegkunde Elisabet..., 1983

Heb maar een jaartje de opleiding gedaan.

Heb maar een jaartje de opleiding gedaan. De BVP succesvol doorlopen, helaas vond ik de praktijk erg tegenvallen en ben ik dus gestopt. Wel spijt gehad dat ik niet netjes afscheid van de klas heb genomen en gewoon ben weggebleven.

Opl. verpleegkunde Elisabet..., 1994

Fantastische bvp gehad met groep 9509 was lang geleden dat ik school zo leuk vond!!! de praktijk bleek echter niks voor mij, dus in 1997 ben ik afgehaakt.

Fantastische bvp gehad met groep 9509 was lang geleden dat ik school zo leuk vond!!! de praktijk bleek echter niks voor mij, dus in 1997 ben ik afgehaakt.

Opl. verpleegkunde Elisabet..., 1995

?