openbare ulo

de baander in Emmen, ( Toon op kaart )

106 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare ulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare ulo foto

Op openbare ulo vind je 36 klassenfoto’s en 106 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De verhalen over de 2e wereldoorlog door het toenmalig hoofd van de ULO Baander, de heer Van Heerde.

De verhalen over de 2e wereldoorlog door het toenmalig hoofd van de ULO Baander, de heer Van Heerde. Het schoolreisje op de fiets naar Osnabruck met een overnachting in een klooster in Rheine. Dit onder de leiding van onde rmeer de heer Beekman

openbare ulo, 1957

gezellige school met een gummetjes gooiende leraar Nonkes? klasgenoten Jaap Bos Johan Kleinman, Rika Lipman Haasken, Nelleke Hendriks Jan Boezen Tria van der Veen Fransje Veenstra .

gezellige school met een gummetjes gooiende leraar Nonkes? klasgenoten Jaap Bos Johan Kleinman, Rika Lipman Haasken, Nelleke Hendriks Jan Boezen Tria van der Veen Fransje Veenstra . Ik heb wat klassefoto's geplaatst maar ik wist niet meer alle namen de meeste gezichten nog wel. Wie wat namen weet stuur mij een*****tje je kan mijn adres vinden op **********

openbare ulo, 1964

Zie opmerkingen Mavo Baander.

Zie opmerkingen Mavo Baander. Was nl. eerst Ulo daarna Mavo. Osnabruck (Oostenrijk) kan ik me goed herinneren. Dit geldt ook voor de aarderijkskunde- en natuurkunde lessen. Feestjes in de kantine. Ook werden daar de muzieklessen gegeven. Hoop dat bekenden reageren.

openbare ulo, 1968

?