Openbare ULO

Coosje Buskenstraat in Vlissingen, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare ULO foto

Op Openbare ULO vind je 9 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Openbare ULO waar ik op zat stond nog in de Coosje Buskenstraat, ingeklemd tussen de Christelijke Ulo en de Vauxhall Garage.

De Openbare ULO waar ik op zat stond nog in de Coosje Buskenstraat, ingeklemd tussen de Christelijke Ulo en de Vauxhall Garage. Ik vond de sfeer niet aangenaam, er heerste een overbodige discipline. In de pauze werden we 'gelucht' op de boulevard. Het leek wel of een paar van de leraren er bij voorbaat vanuit gingen dat leerlingen initiatiefloze wezens waren, altijd bereid er de kantjes af te lopen. En dan die PTO-tjes bij Engels - onderwijs zoals het NIET moet. Maar toch ... al met al wel iets opgestoken, met name van de heren Bil en Van Geel. De laatste gaf mij pro deo extra wiskundelessen toen hij hoorde dat ik naar de kweekschool wilde. Goede vrienden geweest met Rien de Regt en Cees Lindenberg. In het laatste jaar zelfs nog voorzitter van de schoolclub UOC geworden en geholpen een avondvullend toneelstuk op de planken van het Concertgebouw te zetten. Met Tonnie Kruijsse, Gerda Rutters, Ineke Boone, Beppie Boer, Tijsjan Duim en nog een paar. Dat was een belevenis! Het tekstboekje heb ik nog steeds en m Bep en Tonnie onlangs een gezellige, vermakelijke mini-reünie gehouden.

Openbare ULO, 1959

Een leuke tijd, terugkijkend.

Een leuke tijd, terugkijkend........ Ik zou graag klassefoto's willen zien. Zelf heb ik er, jammer genoeg, geen.

Openbare ULO, 1965

meneer Adriaanse met z'n Z.

meneer Adriaanse met z'n Z.O.Z. meneer Metz met z'n "oorpropjes" meneer Ottens met z'n "Aljaska" sigaretten(ik repareerde nogal eens z'n fiets, hoefde ik geen boekhoudkundeles te volgen. meneer de Kan die altijd riep"Wolters, ik heb je op mijn wagen" en dan kon je op dinsdagmiddag terugkomen.

Openbare ULO, 1959

?