Openbare School voor G.L.O. (gewoon lager ond.)

J.J. Willingestraat (?) in Eenrum, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare School voor G.L.O. (gewoon lager ond.), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare School voor G.L.O. (gewoon lager ond.) foto

Op Openbare School voor G.L.O. (gewoon lager ond.) vind je 12 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Omdat wij gingen verhuizen heb ik maar 1 jaar hier op school gezeten.

Omdat wij gingen verhuizen heb ik maar 1 jaar hier op school gezeten. Toen werd ik nog Simone genoemd, later ben ik naar mijn tweede naam genoemd: Ylva. Ik ben benieuwd naar mijn vriendin uit de kleutertijd: Corine Baars.

Openbare School voor G.L.O...., 1970

docenten: juffrouw Klinge, juffrouw Buurmeijer, mevr.

docenten: juffrouw Klinge, juffrouw Buurmeijer, mevr.de Vink, meester van der Kamp en meester Hoving

Openbare School voor G.L.O...., 1956

Van 1963 t/m 1969 zat ik op deze school.

Van 1963 t/m 1969 zat ik op deze school. In de vierde klas ben ik blijven zitten omdat Meester Hoving mij zo aardig vond en nog een jaar met mij door wou. Je weet nooit of dit goed is voor een leraar, een beetje ontwikkeling. De schoolreisjes naar het verre Drouwenerzand waren echt leuk. In 1964 of 65 weet ik dat er een film van Eenrum is gemaakt met hierop alle dorpsbewoners, scholen en verenigingen. De schooltandarts was mijn favoriet met z,n tandartsbus. Hier heb ik heel wat uren in doorgebracht. Hoefde ik tenminste niet te leren. In de eerste klas begon ik mijn carriere bij juf van Neck. Haar man cowboy spekkie was de hoofdonderwijzer. Verder was er nog Juf Vink waar ik vaak mee mocht in haar lelijke eendje naar Winsum. Als inval leerkrachten heb ik nog meegemaakt Juf Doornbos uit Pieterburen en Juf Nieman uit Ezinge. Ook mijn broer Klaas en zus Stien hebben op deze school gezeten.

Openbare School voor G.L.O...., 1963

?