Openbare School Loenen dorp

Hoofdweg in Loenen, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare School Loenen dorp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare School Loenen dorp foto

Op Openbare School Loenen dorp vind je 4 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e en 2e klas juf Jacobs 3e klas meester de Jong 4e en 5e klas meester Kraaijenbrink 6e klas meester van Asselst.

1e en 2e klas juf Jacobs 3e klas meester de Jong 4e en 5e klas meester Kraaijenbrink 6e klas meester van Asselst

Openbare School Loenen dorp, 1954

1e klas Juffrouw Lentink - heel aardig.

1e klas Juffrouw Lentink - heel aardig. Viel een keer van de stoel toen ze kerstdecoratie ophing. Dat vond ik heel erg. 2e klas Juffrouw Karsten - kneep hard en draaide mijn oren om als we naailes hadden. Ik kon niet borduren en niet haken. 3e Meester Peeters -erg aardige meester 4e Meester de Boer - speelde gitaar en we zongen vaak 5e Meester Otter, hij rookte in de klas en blies de rook zo in je gezicht als je vooraan zat. 6e Meester Schouten. We zijn van de oude school aan de hoofdstraat verhuist naar de Tweede Stee. Daar heb ik alleen maar de 6e klas gedaan. Mooie school met een prachtige gymzaal.

Openbare School Loenen dorp, 1967

Ik denk dat het deze school is waar ik op gezeten heb.

Ik denk dat het deze school is waar ik op gezeten heb. Nu is het een dorpshuis bij mijn weten. Ik heb in de Hackfortweg gewoond. Verder weet ik nog dat ik huiswerk meekreeg en dat wilde ik niet voor thuis weten, en toen heb ik het schrift en het schoolboek in de heg verstopt, want ik dacht dat niemand er dan achter zou komen, maar ja het liep niet goed af, want natuurlijk vond iemand het, en kreeg alsnog op mijn mieter van thuis, dus dat was wel een beetje zuur.

Openbare School Loenen dorp, 1957

?