Openbare school Frieswijk

Friewijkerweg (?) in Schalkhaar, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare school Frieswijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare school Frieswijk foto

Op Openbare school Frieswijk vind je 0 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De woensdag middag bij Meester Breedveld.

De woensdag middag bij Meester Breedveld. De beslotenheid van deze kleine school.

Openbare school Frieswijk, 1958

de grote bomen op het plein, waar je spelletjes deed als boompje wisselen, de kleinschaligheid en de rustige ligging.

de grote bomen op het plein, waar je spelletjes deed als boompje wisselen, de kleinschaligheid en de rustige ligging

Openbare school Frieswijk, 1953

Omdat er destijds nog geen openbare school was in Schalkhaar kwam ik hier terecht nadat ik twee jaar in Deventer op de lagere school had gezeten.

Omdat er destijds nog geen openbare school was in Schalkhaar kwam ik hier terecht nadat ik twee jaar in Deventer op de lagere school had gezeten. Veel kan ik me van deze tijd niet meer herinneren. Wel dat we met de klassen 1, 2 en 3 in één lokaal zaten. Op de gang had je de toiletten en het fonteintje waarop altijd een stuk palmolive-zeep lag. Verder had het hoofd van de school (Dhr. Robberse) een Wartburg die in de school geparkeerd stond. Ik heb slechts één schooljaar op de Frieswijkschool doorgemaakt (derde klas). Daarna was er de openbare basisschool in Schalkhaar. Ik reed op de fiets elke dag vanuit schalkhaar naar Frieswijk samen met de beide kinderen (Enno en Hans Hulsebosch en Rudi Snippe). Als het erg slecht weer was dan werden we met de auto gehaald en/of gebracht. Leuk detail van de school dat je per de maand april overging naar een volgende klas.

Openbare school Frieswijk, 1968

?