openbare school

brink in Muiderberg, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare school foto

Op openbare school vind je 1 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik denk toch regelmatig aan onze lagere schooltijd.

Ik denk toch regelmatig aan onze lagere schooltijd. Een unieke, kleine school op de Brink. Mijn moeder , die ,als het even mooi weer was , ons buiten handwerkles gaf en een meester die ons veel extra's leerde: drukpers, linoleumsnijden, natuur, muziek, tekenen...overal was hij goed in, maar toch niet zo populair... 28 jaar geleden hadden we nog een reunie. Tineke,Mieke,Gusta, Petra,Jany,Henkie( tragisch overleden), Loekie, Edo, Martien,waar zijn jullie?

openbare school, 1950

Alle kinderen kregen in de eerste klas Tante Til.

Alle kinderen kregen in de eerste klas Tante Til. Ze had een spilfunctie op school. Ze was duidelijk, stevig, warm en met een hart van goud voor alle kinderen. Als je je poëzie-album aan haar gaf, dan maakte haar dochter een fantastische tekening erin. Ook de vierde klas met meester Bust (?) staat me nog bij. Hij reed in een Volkswagen kever en was een vrolijke brabantse meester die verliefd werd op de kleuterjuf en uiteindelijk met haar trouwde. Verder herinner ik me neester de Vrome (met pijp), die een klein groepje kinderen klaarstoomde voor het Lyceum. Ik heb de basisschool een heel leuke, onbezorgde tijd gevonden. Overzichtelijk, op een kleine school waar je iedereen kende en op een dorp waar je iedereen kende. Ik was niet het populairste kind, maar hoorde wel bij een groepje vriendinnen: Winnie Koster, Eleane Mesman, Joke de Graaf. Van de jongens herinner ik me mijn beide buurjongens: Paul Verhoeven en Arjan. Alleen Arjan en ik gingen daarna na het Willem de Zwijger Lyceum in Bussum. De anderen gingen naat het Goois Lyceum. Ik verhuisde op mijn 14e, maar Muiderberg is altijd het dorp van mijn jeugd gebleven.

openbare school, 1961

jorien,antien claudia.

jorien,antien claudia

openbare school, 1955

?