Openbare school

Dorpstraat 32 in Beekbergen, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 11

Op Openbare school vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 11

Les gehad van meester van Maan...

Les gehad van meester van Maanen (klas 5)en meester Versluis (klas 6 en 7).

2004, Deleted

OP.ZOEK NAAR KLASGENOTEN UIT D...

OP.ZOEK NAAR KLASGENOTEN UIT DEZE PERIODE O.A.JANNIE VAN MAANEN MARTHA DAVELAAR. DIETJE BELTMAN ALS HET GOED IS WORDEN WE DIT JAAR ALEMAAL 50 JAAR TOCH WEL EEN MIJLPAAL

2004, Deleted

Ik woonde op de Loenenseweg, g...

Ik woonde op de Loenenseweg, ging ieder dag op de fiets naar school. Ik had een vriendje genaamd Sjangi,ik weet niet hoe je schrijft, Hij woonde in een straat c.q. naast de kerk, hij is nog uit een boom gevallen, arm gebroken. Ik weet geen namen van ander kinderen meer. In de zesde klas (1952) gingen regel- matig zwemmen. Ik had het dan zo koud dan een van de meisje naast in de bank werd gezet en die sloeg dan een arm om mij heen, zodat ik weer warm werd. Mijn zusjes Anja en Margreet Kiekens zaten ook op deze school. We fietsten altijd met een vriendinnetje van Anja een zekere Marian, die bij ons in de buurt woonde van school naar huis. Het hoofd van de school was de heer Versluijs. Mijn zusje Anja Kiekens (2 jaar jonger dan ) zat ook op deze school.

2004, Monica L.
?