Openbare Scholengemeenschap Bataafse Kamp

Sloetsweg 155 in Hengelo, ( Toon op kaart )

1142 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Openbare Scholengemeenschap Bataafse Kamp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 45
  • Schoolgenoten 1142

Op Openbare Scholengemeenschap Bataafse Kamp vind je 45 klassenfoto’s en 1142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 459

Het laatste jaar niet meer op ...

Het laatste jaar niet meer op deze school meegemaakt, maar in Enschede. Voor mij waren de scheikundeproefjes olv dhr Waldkötter onvergetelijk. Meer echter nog mijn eigen buitenschoolse activiteiten in die tijd.

2002, Wim

Patatje in de pauze bij v.d. P...

Patatje in de pauze bij v.d. Poel.Leuk? Ach, heel wat afgedroomd, maar het echte leven kwam later.Mulder was favoriet. Die zeurde nooit als je er een keer niet was(hangen in Fashon of koffie in de cosa).Enige sportprestatie was dat iedereen een Tomos of een Puch had en dat ik eindeloos heen en weer fietste tussen Borne en Hengelo.Vaak verliefd, nooit lang, erg lui ook wel.Blij dat ik er in vijf jaar af was. Jager vertelde eens dat het gebouw ontworpen was door iemand die gespecializeerd was in melkfabrieken. Dat geloofde ik graag.

2002, Deleted

De wis- en natuurkundelessen v...

De wis- en natuurkundelessen van Buter. Ik begreep er geen hout van, maar ik heb zelden zo gelachen!

2002, Karen
?