Openbare praktijkschool W.Y. Bontekoeschool

Smaragdplein 5 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare praktijkschool W.Y. Bontekoeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare praktijkschool W.Y. Bontekoeschool foto

Op Openbare praktijkschool W.Y. Bontekoeschool vind je 5 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb van 1965 tot 1969 op het Smaragtplein gezeten.

Heb van 1965 tot 1969 op het Smaragtplein gezeten. Mijn leraren waren, meester Haafkens (Nederlands), Henzepeter (Rekenen) volgens hem zou het met mij nooit wat worden in de maatschappij, maar ben inmiddels teamleider automatisering bij de grootste lease maatschappij van Nederland en 37 jaar getrouwd en heb 2 zoons van 27 en 33 jaar oud, Terpstra (Handarbeid), Forster (Engels) en Bus (Hoofdonderwijzer) en Juffrouw Aa. Meester Pistoor vond ik een etterbak. 2 meisjes zijn me altijd bij gebleven n.l. Willy Schouten en Marion van Nassau.

Openbare praktijkschool W.Y..., 1965

MIREILLE HOEKSTRA,RITA V.

MIREILLE HOEKSTRA,RITA V.D. VELDE ANNELIES DE KOK,ROELIE,ASTRID,ELLEN DE JONG. JUFFROUW MET BOCHEL VAN HANDWERKEN SAMEN MET DE BUS NAAR DE BIJLMER IN DE TUSSENLIGGENDE UREN.

Openbare praktijkschool W.Y..., 1971

schoolbar.

schoolbar. carmen mijn jeudliefde en sonja

Openbare praktijkschool W.Y..., 1977

?