Openbare (M)ULO-school

Schoolstraat in Varsseveld, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare (M)ULO-school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare (M)ULO-school foto

Op Openbare (M)ULO-school vind je 2 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Directeur was Pa de Ruyter, van de oude stempel, autoritair, rechtlijnig en duidelijk dé directeur.

Directeur was Pa de Ruyter, van de oude stempel, autoritair, rechtlijnig en duidelijk dé directeur. Ook lerraar wiskunde Salemink en de arme leraar de Bruin. Veel geplaagd en gepest,lokte het ook wel zelf uit en kon dan tot ons genoegen furieus reageren. Gaf dan maar geen les en we kregen dus ook daardoor geen huiswerk. Niet zo netjes allemaal, maar ja. de puberteit .... De popmuziek begon met Elvis Presley, de Rolling Stones, Radio Luxemburg en vooral de Twist met Chubby Checker. Mooie tijd!!! Ook de eerste echte verliefdheden en uitgaan.

Openbare (M)ULO-school, 1956

Ik heb een prachtige periode gehad en veel geleerd.

Ik heb een prachtige periode gehad en veel geleerd. Deze schoolperiode heeft bijgedragen tot dat wat ik vandaag doe. Hogeschooldocent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Openbare (M)ULO-school, 1967

Ik heb goede herinneringen aan de lagere school en ook aan de (M)ULO.

Ik heb goede herinneringen aan de lagere school en ook aan de (M)ULO. Mijn vriendinnen waren Joke Boesveld, Dinie Sellink, Hannie Gruneberg, Hennie Overveld en Ineke van Braak. Verder speelde je natuurlijk ook regelmatig bij andere meisjes.

Openbare (M)ULO-school, 1951

?