Ontdek PLUS

Openbare Mulo

Walstraat in Terneuzen, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Mulo foto

Op Openbare Mulo vind je 11 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Jannie van der Pijl Tonny Wieling Alex Vermeulen Henk Kramer Ankie .

Jannie van der Pijl Tonny Wieling Alex Vermeulen Henk Kramer Ankie ... het schoolreisje naar Hedenesse-Cadzand Ik moet ook wel een speciale band hebben gehad met meneer van Vught.Vaak kwam ik bij hem op bezoek in z'n kamer en dan vroeg hij mij steevast of ik de vissen wilde tellen. Dhr Wieland vers uit Curacao incl. dwarsfluit en leraar Frans met mandoline. In de winter waren de godsdienst lessen druk bezocht en werd er met zeer luide stem de psalmen meegezongen

Openbare Mulo, 1958

Meester Weyland, de oude vissershaven, gevulde koeken bij van Strien.

Meester Weyland, de oude vissershaven, gevulde koeken bij van Strien... en een stil plekje voor een bijzonder klasgenootje(v)

Openbare Mulo, 1966

Lekker in 't zonnetje aan het haventje (nu winkelc.

Lekker in 't zonnetje aan het haventje (nu winkelc.Steenen Beer) Muziek en tekenen van Mr. Weyland , Geschiedenis van de Potter, Kramer engels en van de Ende Frans. In de pauze overjarige koffiekoeken halen in de Noordstraat bij Bakker ? Showen met onze brommers, Puch en Tomos waren toen de jongens brommers de meiden reden op Mobylette,met zo'n groot vliegwiel Schoolfoto: Ik ben sommige namen vergeten, wie frist mijn geheugen op? VLNR 1e rij: Jaap Laurens, Frans Dieleman?,Frans Rijnberg,Hans Evergroen. 2e rij: Dineke Duitemeyer, Betty Hey, Liesbeth de Visser?,Annelies Gruben,Conny Herrebout,Emmy de Caluwé,Gerda de Jonge?,Marianne Blaauw,Els Kort. 3e rij: Dickie van Vliet,Jozien Jansen,Ikke, Jan van Liere, Mr.v.Vught, Ronny vd Peyl, ?.

Openbare Mulo, 1964