Openbare MAVO / MULO

Het Vledder in Meppel, ( Toon op kaart )

629 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare MAVO / MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare MAVO / MULO foto

Op Openbare MAVO / MULO vind je 93 klassenfoto’s en 629 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan deze school heb ik goede herinneringen en hier heb ik ook mijn eerste grote liefde ontmoet.

Aan deze school heb ik goede herinneringen en hier heb ik ook mijn eerste grote liefde ontmoet. Het was wel een overgang, van een dorpsschool naar de stad, hele dagen van huis. Eén van de leraren was gelijk met ons naar deze school gegaan, dhr Van Eijsden, dat was vertrouwd.Ik heb hier een fijne tijd gehad. Verder was de reis naar Spa in België onvergetelijk, daar ben ik verliefd geworden op het vriendje dat ik de verdere schooltijd gehouden heb en die heb ik nu weer ontmoet, na 41 jaar, d.m.v schoolbank.nl. Dat was heel bijzonder!

Openbare MAVO / MULO, 1958

Otto Verkerk was zo slecht nog niet! Zeg ik nu.

Otto Verkerk was zo slecht nog niet! Zeg ik nu. In die tijd was deze man een beetje te wild voor ons, arme studentjes. Een van zijn favoriete uitspraken was: Jullie moeten hier verder, ik heb hier levenslang!Toch een goede school geweest. Woon inmiddels in Noorwegen.

Openbare MAVO / MULO, 1981

Ik heb maar kort op deze school gezeten maar kennelijk heeft het toch indruk gemaakt.

Ik heb maar kort op deze school gezeten maar kennelijk heeft het toch indruk gemaakt..... 15 jaar later kwam ik weer in contact met een klasgenoot (Gera); verliefd; samenwonen; trouwen en sinds 31 maart hebben wij een zoon, Sem

Openbare MAVO / MULO, 1984

?