Openbare M.A.V.O.

Talmastraat 6 in Hardinxveld-Giessendam, ( Toon op kaart )

254 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare M.A.V.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare M.A.V.O. foto

Op Openbare M.A.V.O. vind je 25 klassenfoto’s en 254 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn eerste jaar was redelijk leuk, ondanksde losse handjes van mijnheer van Frijlink Het tweede jaar was echter een regelrechte ramp, maar dat was uiteraard mijn eigen schuld.

Mijn eerste jaar was redelijk leuk, ondanksde losse handjes van mijnheer van Frijlink Het tweede jaar was echter een regelrechte ramp, maar dat was uiteraard mijn eigen schuld. Het zal de leeftijd wel geweest zijn. Daarintegen was het examenjaar hartstikke leuk. Dat jaar ook alle hulp van de docenten gehad. Wij hadden een klein examenklasje en kregen alle vrijheid. Vooral de heer v.d. Does was erg behulpzaam bij het vak frans. Het was een echte veilige kleinschalige school. Helaas vorig jaar de reunie van deze school gemist. Ik had graag nog een paar oud school- en Drijvershofgenoten ontmoet. Gelukkig heb ik al weer iemand teruggevonden via schoolbank.

Openbare M.A.V.O., 1969

Wie kent ze niet? de Hon, Stasse, vd.

Wie kent ze niet? de Hon, Stasse, vd. Does, meneer en mevrouw Parel, van Tooren, mevrouw Muilwijk, v. Gelderen..... Mooie tijd! Lekkere dorpsschool, waar de leraren je nog bij de voornamen kennen! De reünie op 21 juni '03 was gewéldig!!

Openbare M.A.V.O., 1979

Schoolreis naar Frankrijk.

Schoolreis naar Frankrijk. Congierce Putters gek gekregen door hem aan een kapot aquarium te rijgen. De Hon met z'n experimentjes welke nu zeker vanwege ARBO niet meer zouden mogen. Van d'r Does en z'n nageltangetje, Van Gelder met z'n kraakschoenen, mevr. Parel "ik roep m'n man erbij", dhr. Parel met z'n broek tot onder z'n oksels, Stasse tja, Bal: Albert waar begint het journaal mee "Boing". Handenarbeid??? Naaien en borduren. Kortom gewoon een leuk dorpsschooltje waar ik het goed naar mijn zin heb gehad.

Openbare M.A.V.O., 1973

?