Openbare lagere school voor Gymnasium en HBS

Lorentzkade 61 in Leiden, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare lagere school voor Gymnasium en HBS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare lagere school voor Gymnasium en HBS foto

Op Openbare lagere school voor Gymnasium en HBS vind je 9 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waar is Hans Broekhuizen? 2 of 3e klas was woonachtig Lammeschansweg naast de Petrus kerk Weet iemand of juffrouw De (Booy) nog in leven is?In 1952 zijn we met de klas nog naar haar trouwerij geweest met de klas, weet iemand dit nog? Een aantal namen ui

Waar is Hans Broekhuizen? 2 of 3e klas was woonachtig Lammeschansweg naast de Petrus kerk Weet iemand of juffrouw De (Booy) nog in leven is?In 1952 zijn we met de klas nog naar haar trouwerij geweest met de klas, weet iemand dit nog? Een aantal namen uit die tijd van klasgenoten: Loes Karreman, Wim Zirkzee, Allice Sirag, Hans Broekhuizen, Vreeken, Marijke en Irene Vijlbrief(zussen) Rudi Vos. Wat is van jullie geworden?

Openbare lagere school voor..., 1951

Naam van de schoool was volgens mij "Lorentzkadeschool".

Naam van de schoool was volgens mij "Lorentzkadeschool". Hoofd van de school was de heer Berkenbosch en later de heer Ober. Een aantal namen van klasgenoten van mij waren: Harry Muntinga Jonnny Siera Frits de Leeuw Frans van Bemmel Francis Burgerjon Selma van Leeuwen Sylvia Post Paulien Verstraten Susannne ??? Marlies Kluivers (zat een klas lager) En nog veel meer natuurlijk, maar die weeet ik niet meer ......

Openbare lagere school voor..., 1963

Leraar 6 de Berkenbos, 5de Haaiman.

Leraar 6 de Berkenbos, 5de Haaiman

Openbare lagere school voor..., 1952

?