Openbare Lagere School VI

Wilhelminastraat, Sliedrecht in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School VI, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 9

Op Openbare Lagere School VI vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 9

prettige school. Herinner mij ...

prettige school. Herinner mij de onderwijzers Schram, Eikelboom,Donker en de hoofdonderwijzer Buis. (zijn zoon Piet zat bij mij in de klas). Ik zag later dat Piet Buis zich aangemeld heeft op Schoolbank. Ik heb een een E-mail gestuurd maar helaas geen antwoord gekregen. Mij is altijd het bombardement in Juli 1940 bijgebleven, want de bommen vielen toen o.a. in de Prins Hendrikstraat en dat was misschien 500 meter van de school. Van anderen heb ik gehoord dat de kinderen toen onder de banken hebben gezeten !! Er is trouwens een heel informatief artikel gepubliceerd over school 6 in het tijdschrift van de Historische Vereniging Sliedrecht.

2005, Deleted

Een fijne vent, die meneer Buy...

Een fijne vent, die meneer Buys......

2006, Deleted

Ben in 1953 verhuisd naar Den ...

Ben in 1953 verhuisd naar Den Haag. Heb toen met m'n vader naar een mulo-school gezocht waar de heer De Boer hoofd van de school was. Dat is gelukt en heb daar een leuke schooltijd gehad. Was wel wennen in het begin. Ik kwam uit een durp in de grooote stad. Mijn kniekousen werden niet gewaardeerd. Weet niet of er iemand zich op "Schoolbank"begeeft die mij nog kent,? Ben al een beetje oud; maar wie weet, ik waag de gok!

2007, Deleted
?