openbare lagere school Stompetoren

kerkstraat in Stompetoren, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere school Stompetoren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare lagere school Stompetoren foto

Op openbare lagere school Stompetoren vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ging meteen nadat ik in het dorp kwam wonen naar de eerste klas(bij juf Wever)en zat bij mijn buurmeisje Jeannette Dekker.

Ik ging meteen nadat ik in het dorp kwam wonen naar de eerste klas(bij juf Wever)en zat bij mijn buurmeisje Jeannette Dekker. Ook herinner ik me Annelies Korver, Ellie Scaf(kwam uit Limburg)en Nellie Kooi(van de slager)Jongens waren Rijer Pille en Willem Jan Rempt was mijn vriendje.

openbare lagere school Stom..., 1961

meester van eten en de hoofd van de school de heer van dok en ook de mede klasgenoten jaap kalverboer en gerard duprie uit oterleek.

meester van eten en de hoofd van de school de heer van dok en ook de mede klasgenoten jaap kalverboer en gerard duprie uit oterleek.

openbare lagere school Stom..., 1947

Deze school is nu verbouwd tot café/restaurant, maar stond aan de Oterlekerweg.

Deze school is nu verbouwd tot café/restaurant, maar stond aan de Oterlekerweg. Meester Dame en meester Rijksen zijn mij het meest bij gebleven. Ria Nicolaï, Gerda Govers en Derkje ter Brugge waren mijn beste vriendinnen. Ik zie ze alle 3 nog af en toe.

openbare lagere school Stom..., 1962

?