Openbare Lagere School Ovide Decroly

Molstraat 46 in Breda, ( Toon op kaart )

119 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School Ovide Decroly, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School Ovide Decroly foto

Op Openbare Lagere School Ovide Decroly vind je 26 klassenfoto’s en 119 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Marjolein Schat, Annelies Keizer, Gert-Jan de Boorder, Ian Donaldson, een tweeling Petra en ?, Karl-Heinz Proost, Ellen ? En wie nog meer ??? Laat wat weten indien je iets meer weet van iemand of gewoon iets wil laten weten.

Marjolein Schat, Annelies Keizer, Gert-Jan de Boorder, Ian Donaldson, een tweeling Petra en ?, Karl-Heinz Proost, Ellen ? En wie nog meer ??? Laat wat weten indien je iets meer weet van iemand of gewoon iets wil laten weten....En inderdaad juf Rebel: ik moest door mijn vele geklets met mijn bureau tegen het schoolbord aan gaan zitten, want ze kon me nooit pakken op "het laatste woord". Ik kon kletsen en luisteren tegelijk (nu nog trouwens en dat heeft zo z'n voordelen !!!). Ook Gert-Jan de Boorder inmiddels "gevonden"...

Openbare Lagere School Ovid..., 1971

Ik heb meegemaakt dat het stenen gebouw werd gebouwd.

Ik heb meegemaakt dat het stenen gebouw werd gebouwd. Ik herinner mij mnr Prins (wat kon die mooi tekenen) mnr Nobel, mnr Viergever, die vlgs de 6e klassers ook alleen maar 4-en gaf. En Natuurlijk mnr Spierdijk, die mij tijdens het zingen vaak mijn mond liet houden. Ik zing nog steeds vals! En ik herinner me de koperen bel in de hal, die gebeld werd als we naar huis mochten of als we pauze hadden. (Die trouwens door mijn Opa die bij de Schelde in Vlissingen werkte, was geleverd!)

Openbare Lagere School Ovid..., 1964

Op deze school heb ik het goed naar mijn zin gehad, ik herrinner mij ook de schoolreisjes richting zeeland.

Op deze school heb ik het goed naar mijn zin gehad, ik herrinner mij ook de schoolreisjes richting zeeland. Ook de rest van mijn familie heeft hier op school gezeten, nl Hanneke, Thea en Jan Watze van Dongen. Mij vader heeft zelfs nog een tijdje in het bestuur gezeten. Enkele namen die mij nog bij zijn gebleven zijn: Peter en Klaartje van Riemsdijk, Robbie van Ommeren, Johan Haanskorf, Peter Stolk, Larry de Jong (kom ik nog vaak tegen en zingt tegenwordig in een band in Breda)Michel Grauwmans (daar haalde ik samen met Larry nogal eens rottigheid mee uit in de "boomgaard" en tijdens de bieten campagne) en Marianne de Zoete (ben ik later ook op de st Olof weer tegen gekommen en bij in de klas gezeten.) Ook Shirley Hesselink en Lilianne van Dongen (geen familie) klinken bekend in de oren. Bij Mattieu en Robert Seth Paul heb ik volgens mij ook nog bij in de klas gezeten. Mocht iemand anders nog aanvullende informatie hebben laat het dan weten of vul het aan in je eigen stukje

Openbare Lagere School Ovid..., 1969

?