Openbare lagere school nr.: 12

kanaalstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare lagere school nr.: 12, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare lagere school nr.: 12 foto

Op Openbare lagere school nr.: 12 vind je 1 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

schoolreisjes, juf Groeneveld, juf Bussemaker, meester Nuyten, klasgenoten van kinderhuis Noordhoorn,.

schoolreisjes, juf Groeneveld, juf Bussemaker, meester Nuyten, klasgenoten van kinderhuis Noordhoorn,

Openbare lagere school nr.: 12, 1942

De Openbare school aan de Kanaalstraat was school nr.

De Openbare school aan de Kanaalstraat was school nr. 12. Als 6 jarige op school gekomen bij Juf Groeneveld. Bij haar de 1e en 2e klas doorlopen. Minder prettige herinneringen aan de leraar uit de klassen 3 en 4. School afgemaakt via de 5e en 6e klas bij "meester Nuyten. Mijn vriend was Henkie Dicou, woonde aan de Vlijtseweg. Zijn vader was portier bij de koperpletterij. Veel op dat terrein gespeeld. Schoolkinderen waren Bertus Veldwijk, Gerrit v.d.lugt, Henkie Kers (verhuisd naar Zuid Afrika), veel kinderen van Huize Noord Hoorn (kindertehuis aan het Wilhelminapark) regelmatig mocht ik van deze kinderen op zondag uitnodigen om bij ons thuis te spelen en te eten. Op deze manier Richard van Duyn leren kennen, hij kwam met 2 broers van de Molukken in dat kindertehuis terecht. Samen gingen wij na de 6e klas naar de ambachtsschool om schilder te worden. Gezien zijn leeftijd moest hij naar een ander tehuis en uiteindelijk ben ik hem uit het oog verloren. Richard als je dit ooit leest, mail mij en je bent altijd van harte welkom.

Openbare lagere school nr.: 12, 1947

eerste klas juf groeneveld sonja bloemheuvel was mijn vriendin.

eerste klas juf groeneveld sonja bloemheuvel was mijn vriendin

Openbare lagere school nr.: 12, 1944

?