Openbare Lagere School Loon

Loneresweg 3 in Assen, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School Loon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School Loon foto

Op Openbare Lagere School Loon vind je 1 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan mij nog herinneringen dat meester Blaauw, toen de school dicht ging, grote schoolprenten weggaf; ik heb deze nog steeds.

Ik kan mij nog herinneringen dat meester Blaauw, toen de school dicht ging, grote schoolprenten weggaf; ik heb deze nog steeds. Was een erg leuke tijd. Ik kon lopend naar school, dat vond ik echt wel geweldig!

Openbare Lagere School Loon, 1980

Door Juf Molewijk tijdens handwerken een keer op de gang gezet (de eerste en gelijk de laatste keer) omdat ik zat te klieren.

Door Juf Molewijk tijdens handwerken een keer op de gang gezet (de eerste en gelijk de laatste keer) omdat ik zat te klieren... En tijdens een strenge winter (in 1979???) kwam meester Blauw lopend uit Rolde naar Loon en juf Molewijk kwam lopend van Deurze. We kregen uiteindelijk vrij, want er waren bijna geen kinderen op school.

Openbare Lagere School Loon, 1976

Slechts een half jaar in de 5e klas, op deze school gezeten, daarna voor anderhalf jaar naar Suriname geweest.

Slechts een half jaar in de 5e klas, op deze school gezeten, daarna voor anderhalf jaar naar Suriname geweest. Les van meester Blaauw uit boekjes van de jaren 50..!

Openbare Lagere School Loon, 1977

?