Openbare Lagere School III

Oosterstraat in Krimpen aan den IJssel, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School III, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School III foto

Op Openbare Lagere School III vind je 10 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school in de Oosterstraat werd geopend in 1930.

Deze school in de Oosterstraat werd geopend in 1930. Hoofd van de school was de heer Kiljan. In 1968 verhuisden de leerlingen naar een nieuwe school aan de Sleedoornlaan. Mijn eerste lerares was juffrouw van Engelen, die nogal eens voor de klas zat te slapen. Daarna kwam ik bij juffrouw Hoogesteeger, die later als schrijfster Cock Grashoff bekend werd.De volgende was meester Piet Bakker die nogal driftig was en soms wat losse handjes had. En de laatste 2 jaren zat ik bij meester Kiljan in de klas.

Openbare Lagere School III, 1946

was hier 'juf' met klassen van ca.

was hier 'juf' met klassen van ca. 50 leerlingen; heavy!

Openbare Lagere School III, 1958

In m'n klas zaten.

In m'n klas zaten. Piet de Haij,Jurie Mulder, Lammie Mulder, Piet v. Ommen, Ditje de Haij ? Ella Mes, Truus Kleinendorst, Wim Westbroek, Lenie Vuik, Bets Verstoep,Lenie Visser, Nelleke Bijl, Pieta v. Buuren, Wil v. Meijeren Cathrien ? Mr.v.d.Berg. Ik hoop dat ik van een van jullie wat hoor.

Openbare Lagere School III, 1953

?