openbare lagere school 'de Vlietschool'

Baden Powellaan in Voorschoten, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere school 'de Vlietschool', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 104

Op openbare lagere school 'de Vlietschool' vind je 22 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 94

hoofd van de school was Uytten...

hoofd van de school was Uyttenbogaard. Meester Fransz was er ook. Had geen favoriete. Weet alleen nog de naam van juf uit de eerste. Dat was dacht ik juffrouw Kat. Mijn vriendinnetje was Almyra van Leeuwen.

2002, alie

Leuk om te lezen, 2 mensen die...

Leuk om te lezen, 2 mensen die er al op staan ken ik, zij mij misschien ook nog. Alie Eggens en Sylvia Makkink. Volgens mij hebben jullie nog in mijn poezie-album geschreven. Toen ik in de eerste zat had ik een vriendje Bert(je), een Indische jonge, had een oudere broer. Later, in de 3e, 4e en 5e weer een vriendje: Ype Pieter Henry. Toen ik 11 was, klas 5 (zou nu groep 7 heten) ben ik verhuisd naar Den Haag. Ik bewaar prettige herinneringen aan deze school. Meester Fransz, kon heel mooi tekenen, helaas op vrij jonge leeftijd overleden. Had wel 5 of 6 kinderen. Woonde in de Prof. Zernikelaan, naast mijn "tante" Corry. Ik herinner me ook Almyra van Leeuwen, een heel knap meisje. Nog meer namen: Kety Raven, Jaqueline Cuneus, nu geen tijd meer, ik probeer het later weer (met poezie-album, voor meer namen...)

2002, Deleted

Zat in e klas met o.a. Marjola...

Zat in e klas met o.a. Marjola Profijt, Inge Makkinga, Margriet Teer (naar Den Helder verhuisd). Zelf heb ik de 6e klas door verhuizing op een andere school gedaan.

2002, G
?