Openbare Lagere School de Schenkel

Kanaalweg in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

102 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School de Schenkel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School de Schenkel foto

Op Openbare Lagere School de Schenkel vind je 11 klassenfoto’s en 102 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik had regelmatig ruzie met Sjaak.

Ik had regelmatig ruzie met Sjaak. Op de plaats van de school staat nu een scholengemeenschap... deed wel een beetje zeer toen ze de oude school afbraken.

Openbare Lagere School de S..., 1973

Deze school was gevestigd aan de Kanaalweg, precies tegenover de snackbar van Maasdam.

Deze school was gevestigd aan de Kanaalweg, precies tegenover de snackbar van Maasdam. Leerlingen zaten hier vaak in gemengde klassen. Ik kan mij nog heel goed juffrouw Schukking herinneren, en natuurlijk meneer Teunissen, Bram van Erkel en mevr. de Visser. Klasgenoten van de laatste klas waren Wilma Hoogendijk, Else Broersen, Ada Karreman, Adrie Dik en Gerrit Wander, Josca Eerland, Truus Honkoop, Anja Dijksman, Corrie Stuivenberg, Cobie Slob (kon heel goed tekenen) en als ik lang nadenk weet ik er nog wel een paar.

Openbare Lagere School de S..., 1959

Was erg leuk en gezellig op het kleine Schenkel schooltje.

Was erg leuk en gezellig op het kleine Schenkel schooltje. Heb thuis nog de afscheids brief van Sjaak Joziasse de "meester"in die tijd. Jammer dat het gebouw weg is was echte nostalgie C puntje Bonte at het net punt dan nl

Openbare Lagere School de S..., 1973

?