Openbare Lagere School de Roef

De Snikke, Metslawier in Metslawier, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School de Roef, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School de Roef foto

Op Openbare Lagere School de Roef vind je 9 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

annelies at levrier punt nl Ik ben ( Annelies ) (at) naar Zeeland verhuist, heb altijd in Oostrum gewoont! Had vroeger de naam van Delft ,maar tegenwoordig (Levrier)en dat alles in (.

annelies at levrier punt nl Ik ben ( Annelies ) (at) naar Zeeland verhuist, heb altijd in Oostrum gewoont! Had vroeger de naam van Delft ,maar tegenwoordig (Levrier)en dat alles in (.nl). Heb bij Juf Machien in de klas gezeten in 1989. Ben in Oktober van dat jaar naar Zeeland verhuist waar ik nu nog woon. Heb bij Ferry Zijlstra en Hide Botma in de klas gezeten! Wie heeft er nog bij hen gezeten in de klas?

Openbare Lagere School de Roef, 1985

Toen ik in de tweede klas op de (toen nog) OBS in Metslawier kwam, zaten we met drie klassen in 1 lokaal.

Toen ik in de tweede klas op de (toen nog) OBS in Metslawier kwam, zaten we met drie klassen in 1 lokaal. In mijn klas zaten we op een gegeven moment met zijn tweeën (Tijs Jansen en ik). Hartstikke leuke tijd gehad met als hoogtepunt de laatste twee jaar in 'het gebouwtje' onder de bezielende 'leiding' van meester Bertus.

Openbare Lagere School de Roef, 1985

Ik heb inderdaad ook net als de andere man met meerdere klassen in een klas op de Openbare Lagere School gezeten! ik heb deze school als zeer plezierig ervaren en kreeg als afscheid van de kinderen een groot stuk papier met daarop allemaal hoofden geteken

Ik heb inderdaad ook net als de andere man met meerdere klassen in een klas op de Openbare Lagere School gezeten! ik heb deze school als zeer plezierig ervaren en kreeg als afscheid van de kinderen een groot stuk papier met daarop allemaal hoofden getekend door alle kinderen, ik ben dit helaas kwijtgeraakt maar heb t lang bewaard! Ik had als echte vriendin Rosalie Gieliet, verder heb ik in mijn poesiealbum de volgende namen staan: Harmen Witteveen, Lysbeth Meirink en DS. J. van der Velden... Misschien herkent iemand deze mensen of mij wel? Oja ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten alleen in het jaar 1982... Doei marina

Openbare Lagere School de Roef, 1982

?