Openbare Lagere School 'De Opbloei'

Keyenburg 50 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

325 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School 'De Opbloei', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School 'De Opbloei' foto

Op Openbare Lagere School 'De Opbloei' vind je 71 klassenfoto’s en 325 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e en 2e klas heb ik les gehad van Mevr Telgenhof, 3e tm 5e jaar van Mr Braat, en het laatste jaar van Mr Rusken.

1e en 2e klas heb ik les gehad van Mevr Telgenhof, 3e tm 5e jaar van Mr Braat, en het laatste jaar van Mr Rusken. Paul van Wingaarden, Paul Meijer, Martin Lader, Annemarie van Vught, Yvonne Dammers, Yvonne van Rijn, hebben bij mij in de klas gezeten.

Openbare Lagere School 'De ..., 1969

Ik heb op deze school van de vierde t/m de zesde klas gezeten bij meneer Bot.

Ik heb op deze school van de vierde t/m de zesde klas gezeten bij meneer Bot. Ik herinner me namen als Marianne Westendorp, Joop Hoogendoorn, Georgette ? en nog vele andere. In de laatste klas werden de 2 rijen bij het raam gereserveerd voor degenen die goed genoeg geacht werden voor het toelatingsexamen. We kregen dan extra Algebra les. Ook herinner ik me extra les (Frans?) bij meneer Oele. Ook ik herinner me die keer dat koningin Juliana Zuidwijk bezocht en in een grote zwarte auto over de Slinge reed. Wij spijbelden van school want we mochten niet gaan kijken! Dus dat werd straf.

Openbare Lagere School 'De ..., 1961

Mw Telgenhof, Dhr Freund, van Gorzel waren schooljuf/meester Mede klasgenoten John Jansen, Aad&Jolanda Kant, Rene Dekker, Fred Landini,Ronald, Tittia van Nierop, Indien iemand een klasse foto heeft gaarne op deze site plaatsen.

Mw Telgenhof, Dhr Freund, van Gorzel waren schooljuf/meester Mede klasgenoten John Jansen, Aad&Jolanda Kant, Rene Dekker, Fred Landini,Ronald, Tittia van Nierop, Indien iemand een klasse foto heeft gaarne op deze site plaatsen

Openbare Lagere School 'De ..., 1963

?