openbare lagere school De Blerck

Blerckweg in 't Harde, ( Toon op kaart )

271 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere school De Blerck, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare lagere school De Blerck foto

Op openbare lagere school De Blerck vind je 49 klassenfoto’s en 271 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik hoorde tot een van de eerste leerlingewn in dit gebouw, in de eerste klas juf voeten, de tweede en derde klas gecombineerd, ik luisterde altijd naar de lessen van de hogere klas terwijl ik geacht werd een oefening te maken.

Ik hoorde tot een van de eerste leerlingewn in dit gebouw, in de eerste klas juf voeten, de tweede en derde klas gecombineerd, ik luisterde altijd naar de lessen van de hogere klas terwijl ik geacht werd een oefening te maken. in klas vier en vijf trad de scheidslijn op tussen hen die naar de HBS gingen en de rest. Franse les van Juf Voeten??. de eerste jaren kwam ik als bewoner van "de knobbel" ask, dagelijks meestal met de legertruck die de diverse scholen aan deed om leerlingen af te leveren bij Uit de Fles kregen we regelmatig nog boodschappen mee voor thuis.

openbare lagere school De B..., 1958

Ik herinner me heel weinig van mijn lagere schooltijd.

Ik herinner me heel weinig van mijn lagere schooltijd. Ik was bevriend met Monique Diepeveen en Marjolein van den Akker. Verder hebben juffrouw Voeten en meester Sieuwerts een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Juffrouw Voeten omdat ze zo lief was en Meester Sieuwerts omdat hij zo goed kon voorlezen.

openbare lagere school De B..., 1960

erg leuke herinneringen aan deze school Roel(apestaartje)buggysfromholland(punt)nl.

erg leuke herinneringen aan deze school Roel(apestaartje)buggysfromholland(punt)nl

openbare lagere school De B..., 1975

?