Openbare lagere school Asperen

Heukelumseweg in Asperen, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare lagere school Asperen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 43

Op Openbare lagere school Asperen vind je 1 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 28

De hoofdmeester in mijn period...

De hoofdmeester in mijn periode was Dhr. Timmermans. Lerares klas 1 en 2 Juf v/d Voorde uit Heukelum. Leraren klas 3 en 4 Dhr. Stuut en Dhr de Kuyper uit Meerkerk. Klasgenoten o.a.: Anne de Weerd Martin Eskens Ria van Stijn Corrie Gertenbach De overige weet ik niet meer. Ben op 11 jarige leeftijd naar Australie gegaan, Na terugkomst ben ik op 16 jarige leeftijd naar de Koninklijke Marine gegaan, heb de gehele wereld gezien en ben tot mijn 54e officer bij de Koninklijke Marine geweest en ben sinds juli 2004 aan het genieten van mijn VUT.

2003, Deleted

Mijn vriend was de zoon van de...

Mijn vriend was de zoon van de dokter Stoop, Geert Jan veel ander namen kan ik niet meer.Maar misschien kan iemand mij daar bij helpen. Na de lagere school ben naar de ULO in Leerdam gegaan en ben toen verhuist naar Rotterdam om bij de post te gaan werken. Ben in 1969 getrouwd met Hennie we hebben 1 dochter en 2 kleinkinderen. In 2003 na 40 jaar te hebben gewerkt geniet ik nu van mijn vrijheid. En kan ik mijn hobby als sportmasseur weer oppakken.

2003, Gerrit

Meester Timmermans met zijn ge...

Meester Timmermans met zijn geschiedenisverhalen.

2003, Deleted
?