Openbare lagere school Aardenburg

Markt in Aardenburg, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare lagere school Aardenburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op Openbare lagere school Aardenburg vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Het hhofd toen was meester Maz...

Het hhofd toen was meester Mazure. Hij gaf fantastiech les in geschiedenis en muziek. Van beide vakken heb ik veel belangstelling overgehouden

2009, Deleted

Ik ging om met anton van de br...

Ik ging om met anton van de broecke favorite leraar (onderwijzer) was dhr Brakman.

2009, h.j.

In de klas gezeten bij Juffrou...

In de klas gezeten bij Juffrouw Bakker,Meneer de Marree en Meneer Keijmel,onderwijzers. Klasgenootjes Betsie de Jong en Elma de Meij kwamen vaak spelen bij ons thuis,ouwe kleren aan en lekker ravotten buiten.Altijd op de fiets naar school,er was geen auto,dus je moest wel.We zijn 1 keer door m'n vader met de trekker gebracht omdat het toen heel slecht weer was en 1 keer op de schaatsen, de weg was een ijsbaan toen.Op het schoolplein werd er trefbal gespeeld,en met koninginnedag was er een wedstijd tussen de lagere scholen onderling,wij hadden een goed team en hebben toen ook gewonnen.

2011, Anja
?