Openbare Lagere School

Eursingerkerkweg 4 in Havelte, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 100

Op Openbare Lagere School vind je 17 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 31

als zoon van de burgemeester kwam ik in 1970 naar havelte.

als zoon van de burgemeester kwam ik in 1970 naar havelte. Ik heb helaas slechts twee jaren op deze school doorgebracht. wellicht dat dit stukje helpt om contact te krijgen met een ieder in verband met de reunie in 2003!

2002, Frank

Ik herinner me vooral Giethoorn.

Ik herinner me vooral Giethoorn. Volgens mij is daar mijn liefde voor zeilen ontstaan. Hoewel er weinig sprake was van zeilen met die punters.

2002, Jeannette

Vooral aan de kleuterschool, want daar zat ik wel twee jaren.

Vooral aan de kleuterschool, want daar zat ik wel twee jaren. Enkele maanden nadat ik 'naar de andere kant van de weg' naar de eerste klas was gegaan, ging ik naar een andere school. Wel ben ik nog tot 1981 regelmatig in Havelte geweest, omdat mijn vader er bleef wonen en werken. Angezien deze verbonden was aan de Volkshogerschool en buiten het dorp woonde (Overcingelaan 4), kwam ik eigenlijk alleen kinderen van andere werknemers van de Volkshogerschool tegen, en af en toe in het zwembad natuurlijk wel wat meer jongelui. Ik heb uitstekende herinneringen aan de omgeving en aan een beperkt aantal jeugdvriend(innet)jes

2003, Deleted
?