Openbare lagere school

in Rilland, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare lagere school foto

Op Openbare lagere school vind je 1 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wie kent nog juffrouw de Goffau, juffrouw Koopmans, meester Spaan, meester van Eck en meester Polderman.

Wie kent nog juffrouw de Goffau, juffrouw Koopmans, meester Spaan, meester van Eck en meester Polderman. Ging om met Martha Koopmans en Betsie van Houte en anderen. Bij Martha thuis woonde ook meester Spaan in. Haar moeder was af en toe juffrouw. We ging op schoolreisjes. Wie weet daar nog meer van?

Openbare lagere school, 1956

Ik herinner me nog heel goed Mevr.

Ik herinner me nog heel goed Mevr. de Goffau, Hoofdmeester Vonder, meester Spaan (die zo van dieren hield!?), meester van Voorn, meester W.C. Rietveld (volgens naamplaatje onder het zadel van zijn fiets). Volgens mij zat ik in de klas met Anneke den Engelse, de dochter van de dominee.

Openbare lagere school, 1953

Herinneringen

Marjan de Koster, Lida Pool, Betsie van Houten, Martha Koopmans, meester Spaan en zijn vogelplaatjes, meester van Eijck, de Dekkertjes....ik herinner ze nog allemaal maar heb verder nauwelijks echte herinneringen of foto's uit die tijd. Ik verhuisde in 1961 naar Leeuwarden...weg schoolherinneringen!

Openbare lagere school, 1956

?