Openbare Lagere School 2A

Kapelstraat, Arnhem in Arnhem, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School 2A, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School 2A foto

Op Openbare Lagere School 2A vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De jaarlijkse toneeluitvoering in de gymnastiekzaal onder regie van de Hr.

De jaarlijkse toneeluitvoering in de gymnastiekzaal onder regie van de Hr. van Amerongen. Het laatste schooljaar werd er grotendeels aan besteed.

Openbare Lagere School 2A, 1949

Alleen wat namen.

Alleen wat namen. Juffrouw Pot, juffrouw Zwart, juffrouw de Groot, meneer Enkelaar deze werd later hoofd v.d school. meneer Mulder,(werd de lip genoemd) Jongens: Henk van Wissen, Toontje Slangewal, Maarten van de padvinderij(Had slaande ruzie met juffrouw de Groot in de 3e)Peter Raaymakers (een bluffertje)Cornelis Volmanbeek (Had altijd wel iets te snoepen)Gertie Laurijn (Was heel klein met kromme benen)Gerard Freriks(woonde bij mij in de buurt) Meisjes: Rikie Hoogenkamp (was elke jongen gek op) Annie van Beek (had al hele grote borsten) dan was er nog een Truus en een Gerda

Openbare Lagere School 2A, 1952

Hallo!!! Ik ben nellie van der weerd en woonde in mijn school jaren in de putstraat.

Hallo!!! Ik ben nellie van der weerd en woonde in mijn school jaren in de putstraat. Nu is er een site van historischklarendal waar een foto staat met alle leerlingen van de school ingezonden door Ieneke Kipp-degen. Ik sta zelf op de bovenste rij, misschien zijn er nog personen die er naar kijken en zich nog namen herinneren!Misschien wil ieneke contakt.Ik kan me zelf niet veel herinneren, maar ze komen wel als er mij wat is verteld.

Openbare Lagere School 2A, 1946

?