openbare lagere school

Dr Wytemalaan 29 in Westwoud, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare lagere school foto

Op openbare lagere school vind je 3 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen aan deze school.

Leuke herinneringen aan deze school.Ik zat in de klas met Tiny Galis, Magda Kuipers, Sylvia Muller, Wietse Hoogeveen Cor Deun en Cor Ros. In de klassen 1 en 2 kregen we les van juf Walekamp. In de derde van Meester Jan Koopman en in de vierde vijfde en zesde van Meester Fennema. Handwerkles kregen we van mevrouw Fennema. Ook kregen we soms les van dominee Reehorst. Het enige dat ik van zijn lessen nog weet is het zgn. "Levend kwartetspel". Hoogtepunten waren o.a. de schoolreisjes; naar de Efteling en naar Appelscha. M'n moeder en meneer Oostendorp gingen dan ook mee. En natuurlijk het tweedaagse schoolreisje naar Sondel.Met z'n allen op de fiets,Meester Fennema voorop en mevrouw Fennema sloot de rij. Slapen in de bunker, en zwemmen in het Ijselmeer, ook mevr. Fennema!! De sportdagen samen met de "katholieken" waren ook leuk. Op het schoolplein deden we allemaal spelletjes: knikkeren, tikkertje, slierte tik, hakmes lepel of scheer hoog hoed of stink sigeer, en natuurlijk" mellek machien" in het hossie. In de vijfde kwam er op school een pick up!! Mochten we zelf singeltjes meenemen. die dan door meester, met ernstig gezicht, op vrijdag middag werden gedraaid. Ooit hebben we ook een musical opgevoerd in de 'Lindeboom". Wat en hoe dat precies was weet ik niet meer.De meest vreselijkste herinnering aan de lagere school tijd is toch wel de "schooltandarts"!!! Als je de Wytemalaan opreed zag je de bus al staan. Het is nooit meer goed gekomen tussen een tandarts en mij.

openbare lagere school, 1969

In het speelkwartier speelden we melkmachien in het hossie.

In het speelkwartier speelden we melkmachien in het hossie. En de mooie grote gang met jashaken met nummers. Mijn nummer was 86. De leraren in mijn tijd waren meester Koopman en meester Fennema

openbare lagere school, 1972

Fennema (klas 4-5-6) vergeet ik nooit meer,wat een EIKEL, en dan druk ik het nog zeer zacht uit.

Fennema (klas 4-5-6) vergeet ik nooit meer,wat een EIKEL, en dan druk ik het nog zeer zacht uit. Juffrouw Walekamp-Wiersum (klas 1-2-3) daar heb ik veel leuke herinneringen aan. Toen mijn vrouw en ik huwde kregen wij van deze mevr een mooi bloemstuk. Ik heb 3 kinderen 2 jongens en een meisje.Mijn hobby is o.a de genealogie van de fam KUIPERS en fam POEZE.

openbare lagere school, 1966

?