Openbare Lagere School

Burgemeester Patijnlaan in Zeist, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School foto

Op Openbare Lagere School vind je 47 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zou graag weten hoe het met Otto Dekker, Jetteke Blankesteijn en Maia Kramer is vergaan.

Ik zou graag weten hoe het met Otto Dekker, Jetteke Blankesteijn en Maia Kramer is vergaan. Ik herinner me van der Zee als een vervelende leraar, maar hij schreef wel een mooi versje in mijn poezie album. Leuke herinneringen aan 5 december wanneer Sinterklaas op witte schimmel met Piet het schoolplein op kwam. Ook de kerstviering vond ik fantastisch met het zingen in de hal bij een grote boom met echte kaarsen. Er stond een emmer water klaar met een lange stok met spons eraan om kaarsjes te doven. Ik ruik haast het dennegroen. Na afloop terug naar de klas en het vinden van een kerststolletje en mandarijn om mee naar huis te nemen.

Openbare Lagere School, 1963

ik heb een goede herinnering, van een lerares in de eerste klas, haar naam was mevrouw Bouwer, ik hoop haar ooit een keer te vinden, ik denk vaak aan haar.

ik heb een goede herinnering, van een lerares in de eerste klas, haar naam was mevrouw Bouwer, ik hoop haar ooit een keer te vinden, ik denk vaak aan haar. ik zou ook graag willen weten of iemand weet waar ze is, en of alles goed met haar is, ik zou graag kontakt willen zoeken met haar.

Openbare Lagere School, 1974

Juf Blauw en Juf van Dam.

Juf Blauw en Juf van Dam

Openbare Lagere School, 1971

?