openbare lagere school

poststraat in Stavenisse, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare lagere school foto

Op openbare lagere school vind je 5 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat jammer dat Han Potappel ging verhuizen.

Wat jammer dat Han Potappel ging verhuizen. Het zou leuk zijn als hij ook op deze 'schoolbank' weer naast mij kwam zitten net als toen bij meester Scherpenisse.

openbare lagere school, 1962

Mevrouw Sakko die met een lineaal mepte, Meneer Vroegop die als erg streng werd ervaren maar eigenlijk een gouwe gosert was en meneer van de Hoek in klas 6 die ons op de brugklas voor bereid heeft.

Mevrouw Sakko die met een lineaal mepte, Meneer Vroegop die als erg streng werd ervaren maar eigenlijk een gouwe gosert was en meneer van de Hoek in klas 6 die ons op de brugklas voor bereid heeft. Frans was daardoor een makkie op het Rijks.

openbare lagere school, 1966

Goede herinneringen aan de heer Reintjes die op de laatste schooldag in een toespraak wees op de afsluiting van een levensperiode.

Goede herinneringen aan de heer Reintjes die op de laatste schooldag in een toespraak wees op de afsluiting van een levensperiode. Ook zijn inspanningen voor de extra lessen frans als voorbereiding voor het vervolgonderwijs zijn me altijd bijgebleven. En natuurlijk al die uren die we op de ijsbaan doorbrachten in de strenge winter van '62/'63.

openbare lagere school, 1957

?