Openbare Lagere School

Weesperstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Lagere School foto

Op Openbare Lagere School vind je 6 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb een heleboel namen van klasgenoten gemeld, maar ik zie ze niet meer.

Ik heb een heleboel namen van klasgenoten gemeld, maar ik zie ze niet meer. Ik heb nog klasse foto's voor wie er in geinteresseerd zijn. Enige van de namen: Ineke van Neijhof, Annika .... Tonnie van Zeeland, Marjolein Kamp, Ingrid de Vries, Ellie en Hennie Groenewegen, Bea .... Winnie D'Acona, Thea Wiedeman, Joke Paludanus, Hans van Elzacker, Jan Akkerman, Henny Willemsteyn, Corry Huisman, Ria Picard, Hannie Picard, Roosje Smits, Willie Leydekkers, Irene Pastora, Marleen Stegeman en de onderwijzer J. Zijl, die een prachtige bos bloemen in mijn poezie album schilderde.

Openbare Lagere School, 1948

alleen 5de en zesde klas bij meester Zijlstra.

alleen 5de en zesde klas bij meester Zijlstra

Openbare Lagere School, 1953

Ik heb deze school in de Weesperstraat bezocht van 1938 tot maart 1944 en heb heel goede herinneringen aan Mijnheer van Rij, die ik als meester had en die helaas in de Hongerwinter in februari 1945 is overleden.

Ik heb deze school in de Weesperstraat bezocht van 1938 tot maart 1944 en heb heel goede herinneringen aan Mijnheer van Rij, die ik als meester had en die helaas in de Hongerwinter in februari 1945 is overleden.Bijna alle namen van de meisjes en jongens uit de hoogste klas weet ik nog wel en ik zou het fantastisch vinden als ik reacties zou krijgen van leerlingen die ook in die periode daar les hebben gehad.Ik ben in het bezit van een klassefoto met mijnheer van Rij,dus waarschijnlijk in 1943 genomen. Wacht niet te lang, maar neem contact op om herinneringen op te halen.Mijn adres was toen Loenenseplein 23

Openbare Lagere School, 1938

?