openbare lagere landbouwschool

dorpsstraat in Amstelveen, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare lagere landbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 17

Op openbare lagere landbouwschool vind je 1 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

hoofdondrwijzer J.N. den Hart...

hoofdondrwijzer J.N. den Hartog

2003, Deleted

Meester Dijkstra plagen (kraai...

Meester Dijkstra plagen (kraai) In de leesenaar een echte kraai gedaan, het was toen lachen, gieren en brullen altijd de beest uithangen. Ik was vaak de pineut, De school was vroeger aan de plesmansingel/Acacialaan tegenwoordig is het iets anders dacht ik. Mijn klasgenoten waren, o.a.: Jasper Blom uit Aalsmeer, Jan Hoogwoud, Vink,

2003, Deleted

Ik zat op de nieuwe school aan...

Ik zat op de nieuwe school aan de plesmansingel. eerst bij meester Its van de Velde (Prima Man ) en toen bij Dijkstra ( Kraai )Het laatste jaar bij J.N. den Hartog ( leek streng te zijn maar was het niet )met zijn Dafje die hij in het praktijklokaal stalde. Hoe heette de praktijkleraar die timmerles gaf? Hij was zelf timmerman geweest en het was een aparte man. Is tijdens mijn schoolperiode al gestorven geloof ik. In de pauze gingen we altijd schooieren in de omgeving van de school.

2004, Ies
?