Ontdek PLUS

Openbare Kleuterschool 't Schelpenhoekje

Dokweg 38 in Terneuzen, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Kleuterschool 't Schelpenhoekje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Kleuterschool 't Schelpenhoekje foto

Op Openbare Kleuterschool 't Schelpenhoekje vind je 5 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Omdat mijn ouders het schip hadden verkocht mocht ik niet langer naar De Groene Zwaan kleuterschool voor schipperskinderen, dus heb ik het tweede kleuterjaar hier gezeten en m'n vriendinnetje Eva Bareman leren kennen en op De Steelant kwamen we elkaar pas

Omdat mijn ouders het schip hadden verkocht mocht ik niet langer naar De Groene Zwaan kleuterschool voor schipperskinderen, dus heb ik het tweede kleuterjaar hier gezeten en m'n vriendinnetje Eva Bareman leren kennen en op De Steelant kwamen we elkaar pas weer tegen en zijn we voor altijd vriendinnen gebleven!

Openbare Kleuterschool 't S..., 1980

Sinterklaas bij juf Dorreman.

Sinterklaas bij juf Dorreman

Openbare Kleuterschool 't S..., 1986

Nadat we eerst nog in wat oude gebouwen naast de Golfslag hadden gezeten gingen we naar een mooi nieuw gebouw aan de Dokweg.

Nadat we eerst nog in wat oude gebouwen naast de Golfslag hadden gezeten gingen we naar een mooi nieuw gebouw aan de Dokweg.

Openbare Kleuterschool 't S..., 1967