Ontdek PLUS

Openbare Kleuterschool

Dorpsstraat in Twello, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Kleuterschool foto

Op Openbare Kleuterschool vind je 5 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sinterklaas! En natuurlijk de zandbak achter de school.

Sinterklaas! En natuurlijk de zandbak achter de school.

Openbare Kleuterschool, 1958

Wat ik me van deze school herinner, is dat het eigenlijk geen kleuterschool was maar de voormalige Land en Tuinbouwschool.

Wat ik me van deze school herinner, is dat het eigenlijk geen kleuterschool was maar de voormalige Land en Tuinbouwschool. De vensterbanken van de school zaten zo hoog dat je als kleuter alleen maar de lucht en de boomtoppen zag. Omdat ik net asl veel kinderen in die tijd pas met 5 naar school ging heb ik maar een halve dag in de 1e klas gezeten. 's middags ging ik (en met mij nog 5 andere kinderen) al over naar de 2e klas. Een paar jaar later werd er naast de openbare school een echte kleuterschool gebouwd, en toen werd deze school afgebroken. Op deze locatie staat nu de Rabobank.

Openbare Kleuterschool, 1963

kan me nog herrinneren dat deze school op de plek stond waar nu de rabo bank staat recht tegen over de lagere school die is nu de bieb heb me daar altijd op de plek gevoel.

kan me nog herrinneren dat deze school op de plek stond waar nu de rabo bank staat recht tegen over de lagere school die is nu de bieb heb me daar altijd op de plek gevoel

Openbare Kleuterschool, 1961