Openbare basisschool 't Driespan Reigerweg

Reigerweg in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool 't Driespan Reigerweg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 64

Op Openbare basisschool 't Driespan Reigerweg vind je 10 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 69

ik kwam pas in de 5e klas op deze school (toen nog "de Wieken") maar ik heb er een hele leuke tijd gehad.

ik kwam pas in de 5e klas op deze school (toen nog "de Wieken") maar ik heb er een hele leuke tijd gehad.... Ik kom nog regelmatig mijn klasgenootjes van toen tegen.

2002, Deleted

ik heb 2 jaar dezelfde leuke leraar gehad, Wim Swier.

ik heb 2 jaar dezelfde leuke leraar gehad, Wim Swier.

2002, Rogier

Ik was lid en later voorzitter van de ouderraad Samen met Ingrid, Loes, Hans,Fred,Marijke,Cor,we hebben veel georganiseerd en ook de schoolreisjes naar Ruinen, Kippenburg, Wezep en ga zo maar door.

Ik was lid en later voorzitter van de ouderraad Samen met Ingrid, Loes, Hans,Fred,Marijke,Cor,we hebben veel georganiseerd en ook de schoolreisjes naar Ruinen, Kippenburg, Wezep en ga zo maar door. Waar zijn de andere leden? En uhh de school was toen DE WIEKEN genaamd. Sinterklaasfeesten organiseren waren we ook buitengewoon goed in. Foto's volgen nog!!! .

2003, Rob
?