Openbare Basisschool Rijk van Gaasbeek

Ridderlaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Basisschool Rijk van Gaasbeek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Basisschool Rijk van Gaasbeek foto

Op Openbare Basisschool Rijk van Gaasbeek vind je 70 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meidenvangertje, wat toen 'meisjesvangertje' moest gaan heten van juffrouw Duiker.

Meidenvangertje, wat toen 'meisjesvangertje' moest gaan heten van juffrouw Duiker. Expressie op vrijdagmiddag. 'Verplichte' douche op het schoolplein als met warm weer de brandspuit 'getest' moest worden.

Openbare Basisschool Rijk v..., 1968

In 1960 op de rijk van Gaasbeekschool gekomen.

In 1960 op de rijk van Gaasbeekschool gekomen. In december 1963 zijn we naar Doorn verhuisd. Ik zat toen in de vierde klas. Veel ben ik in deze vierde klas niet op school geweest, want ik kreeg roodvonk en ben zeker 6 weken thuis geweest. Direct daarna verhuisden we naar Doorn.

Openbare Basisschool Rijk v..., 1960

De 6e klas was gesplitst.

De 6e klas was gesplitst. Ik zat bij mr. Kroeze. In de pauzes ruilden wij postzegels ed. nieuwe locatie werd in gebruik genomen met optredens o.a.van Herman van Veen, die ook op deze school heeft gezeten. Anton Geesink kwam vaak zijn kinderen halen. Leuk te ontdekken, dat Loesje B(allendux) zich ook aangemeld heeft . Zij en ik en Loesje V(inke) waren de drie Loesen in de klas. Als er Loes werd gezegd, kreeg ik steeds de schrik, maar vaak kreeg dan een van de andere twee de beurt.

Openbare Basisschool Rijk v..., 1957

?