Openbare basisschool Prinses Margriet

Johan messchaertstraat in Hoorn, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool Prinses Margriet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare basisschool Prinses Margriet foto

Op Openbare basisschool Prinses Margriet vind je 61 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog alle klasgenoten.

Ik herinner me nog alle klasgenoten. Veel vriendinnen van de lagere school zie ik nog regelmatig. Wat een hechte groep waren we. Meesters en juffen: meneer Brouwer, Prins, juf Poel en Bleeker (toch?). En godsdienst boven op zolder, met die enge kale man... Pannenkoeken eten in de donkere hal.

Openbare basisschool Prinse..., 1972

Volgens mij heette deze school de Prinses Margriet school.

Volgens mij heette deze school de Prinses Margriet school. Ernaast stond de Prinses Marijkeschool, daar gaf mijn vader les, het was een VGLO school. Beiden stonden aan de Joh. Messchaertstraat in Hoorn.

Openbare basisschool Prinse..., 1958

Voor mijn idee heette de school toen De prinses Margrietschool.

Voor mijn idee heette de school toen De prinses Margrietschool. Heb hier t/m juni 1963 op school gezeten. Ik zat in de klas met Frieda Slikker(woonde op de Veenenlaan), Wanja Scheckerman en Jenny Sas (Jenny is op dezelfde datum geboren als ik 15/5/54)

Openbare basisschool Prinse..., 1960

?