Openbare basisschool Molenstraat

Molenstraat 120 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool Molenstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Openbare basisschool Molenstraat foto

Op Openbare basisschool Molenstraat vind je 35 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

BREILES VAN JUFFROUW TANNE,HAZELNOTEN PIKKEN UIT DE TUIN VAN MEESTER DEKKER, EVERT JAN VAN BARMENTLOO PLAGEN, STREKEN UIT HALEN MET MIJN ZUS EN EMELIE TEN PAS.

BREILES VAN JUFFROUW TANNE,HAZELNOTEN PIKKEN UIT DE TUIN VAN MEESTER DEKKER, EVERT JAN VAN BARMENTLOO PLAGEN, STREKEN UIT HALEN MET MIJN ZUS EN EMELIE TEN PAS.NAMEN:HARRY DEKKER,JANNIE ROKS,ELLEN MORREE.

Openbare basisschool Molens..., 1968

Ik kan me nog herinneren dat er (in mijn ogen) een reusachtig speelveld achter de school was gelegen.

Ik kan me nog herinneren dat er (in mijn ogen) een reusachtig speelveld achter de school was gelegen. Typische school !!, ik ben wel nieuwsgierig hoe het met klasgenoten is gelopen. Bij eventuele belangstelling wellicht een reunie ?

Openbare basisschool Molens..., 1968

leuke school juf tarne en van dijk mooie auto had ze ,die wou ik nu wel hebben in mijn klas rita zovanie christa van dijk.

leuke school juf tarne en van dijk mooie auto had ze ,die wou ik nu wel hebben in mijn klas rita zovanie christa van dijk

Openbare basisschool Molens..., 1968

?