Openbare basisschool De Vlieger

Fokkerlaan in Beverwijk, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool De Vlieger, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare basisschool De Vlieger foto

Op Openbare basisschool De Vlieger vind je 19 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

School heette in die periode nog de Willem van der Graftschool.

School heette in die periode nog de Willem van der Graftschool. Hoofdmeester was destijds meester Van der Horst De onderwijzers: Klas 1 Juf Waanders ? Klas 2 weet ik niet meer Klas 3 meester De Bruin Klas 4 meester Wiebers Klas 5 meester Dijks Klas 6 meester Van der Horst.

Openbare basisschool De Vli..., 1966

Erg leuke tijd.

Erg leuke tijd. Koffie zetten en suikerklontjes eten in de lerarenkeuken van de kleuterschool. Heb wel een 'garnalen- en mosseltrauma' overgehouden aan de vis-proef-dag in de 1e klas. Vieze glibberdingen. Pas op mijn twintigste mijn 2e garnaal gegeten. Goede tijd gehad in de klas van juf Mary, meester Bruin en meester Arnaud. Verder was 'zoene-tikkie-mij' op het schoolplein altijd erg leuk. Jammer dat Dion me 3 jaar later niet meer herkende toen ik hem gedag zei tijdens dansles bij Aad Schoorl.

Openbare basisschool De Vli..., 1981

In mijn laatste schooljaar (6e klas) veranderde de Willem van Graftschool van naam.

In mijn laatste schooljaar (6e klas) veranderde de Willem van Graftschool van naam. Dit was ivm de fusie met een kleuterschool (Kleuterwereld?) en uitbreiding van het schoolgebouw. Kan me nog goed herinneren dat er een prijsvraag was voor het bedenken van een nieuwe naam. Onlangs is 'mijn' oude school met de grond toe gelijk gemaakt - gelukkig hebben we de foto's nog! Jeugdsentiment!

Openbare basisschool De Vli..., 1978

?