Openbare Basisschool De Tille

Tjalling H. Haismastraat in Burgum, ( Toon op kaart )

135 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Basisschool De Tille, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Basisschool De Tille foto

Op Openbare Basisschool De Tille vind je 9 klassenfoto’s en 135 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vele mooie herinneringen.

Vele mooie herinneringen. (o.a. de schoolreisjes naar Ameland en Terschelling waren erg leuk). En niet te vergeten het sneeuwballen op het veldje tegen de 'Oerset-ers'.

Openbare Basisschool De Tille, 1981

De friese verhalen van Sieds Bosma! En mr.

De friese verhalen van Sieds Bosma! En mr. Lindeboom, Henstra, juf Bergsma (fries zingen?) en natuurlijk knikkeren op t plein. 3e lijner heette zo'n dikke geloof ik. Frank en Rik Kenters, Peter Boersma, Miriam en Wim Fellinger, Wendy de Ruiter (was ik verliefd op...), Erik en Wietske Meijer, Rob van 't Hoff, Tjeerd Jager (goeie reunie!), Hannie Oenema en ws nog meer. Was leuke tijd!

Openbare Basisschool De Tille, 1971

Meester Siderius, de wedstrijd "wie heeft de mooiste plant na de zomervakantie", schaatsen in de winter, vechten met de buurschool.

Meester Siderius, de wedstrijd "wie heeft de mooiste plant na de zomervakantie", schaatsen in de winter, vechten met de buurschool. Vrienden waren Akkie, Jeffrey, Rommie, Nina...

Openbare Basisschool De Tille, 1980

?