Openbare basisschool De Prinsenhoef

? in Ede Gld, ( Toon op kaart )

147 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool De Prinsenhoef, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 147

Op Openbare basisschool De Prinsenhoef vind je 13 klassenfoto’s en 147 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 103

Ik heb me, geloof ik in 2002, als een van de eersten van onze klas aangemeld bij deze site.

Ik heb me, geloof ik in 2002, als een van de eersten van onze klas aangemeld bij deze site. Het is erg grappig om te zien dat er steeds meer mensen van onze klas zich hebben aangemeld en leuk om te lezen waar iedereen terecht is gekomen! De Prinsenhoef was een aparte school; er was heel veel aandacht voor creatieve activiteiten, de lesstof - bleek later - was van relatief laag niveau. Ik herinner me vooral het koken op school, het spelen met het bouwmateriaal in de omgeving, schaatswedstrijden op de vijver maar ook schaatsen op het schoolplein.

2002, Deleted

dit is al weer heel lang geleden en zijn toen verhuisd naar arnhem.

dit is al weer heel lang geleden en zijn toen verhuisd naar arnhem. Weet er nog maar weinig van herinner me alleen nog Irene die toen mn vriendin was. En juffrouw Schaap met de korte grijze haar en de rok en bezoekjes aan de schoolarts. Wie helpt me herinneringen ophalen? Ook herinner ik me MArtijn Kreuger???

2002, Deleted

Ik kan me weinig herinneren van deze school, maar wat ik me herinner is harstikke leuk.

Ik kan me weinig herinneren van deze school, maar wat ik me herinner is harstikke leuk. Leven poppenkast op de schomelstoel bij meester Ratingen en een konijntje uitgezocht mij juf Ellen Kok. Helaas ben ik in groep acht verhuist naar Lunteren.

2002, Ellen
?