Openbare basisschool de kring

Prins Bernhardlaan 12 in Diemen, ( Toon op kaart )

71 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool de kring, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare basisschool de kring foto

Op Openbare basisschool de kring vind je 20 klassenfoto’s en 71 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In deze jaren met o.

In deze jaren met o.a. de leraren Theo Schaap, Ingrid bruinsma, yvonne ferwerda, frank kreuger, enkele jaren na 1982 hield deze school op te bestaan en werd het de nieuwe kring in Diemen Zuid Leuk moment de gezamelijke zangles op woensdagochtend met de hele school leuke liedjes wie kent de teksten van de liedjes nog, bijv. Meester J.W. van de punt, een tante in Honolulu Ooit zelf nog eens opgetreden tijdens de maandafsluiting als Blondie met het liedje "denise denise". Zie veel bekende namen leuk om te lezen wat iedereen nu doet. Ik mis helaas toch ook heel veel namen. ik zou het leuk vinden mailtjes te ontvangen van oud leerlingen die mij kennen mijn mailadres is dickys at *********

Openbare basisschool de kring, 1975

alleen 1 jaar op deze school geweest ;-0(.

alleen 1 jaar op deze school geweest ;-0(

Openbare basisschool de kring, 1975

Communitysinging in de hal, de keuzevakken handvaardigheid, de maandsluitingen en de jaarsluiting voor alle klassen! , een geweldig schoolteam, leuke kinderen, een goede sfeer enz.

Communitysinging in de hal, de keuzevakken handvaardigheid, de maandsluitingen en de jaarsluiting voor alle klassen! , een geweldig schoolteam, leuke kinderen, een goede sfeer enz. Nog regelmatig heb ik contact met oud-leerkrachten zoals Gerrit Wunderink, Theo Schaap, Liesbeth Driest en Gerda Jansma. Zelf was ik 4 jaar hoofd van De Kring. Daarna vertrok ik naar Diemen-Zuid om daar een nieuwe school te starten. Op deze school werk ik nog steeds. Overigens het adres van de 'echte' Kring was: Prins Mauritslaan 3

Openbare basisschool de kring, 1972

?