Openbare basisschool De Helicon

Verdihof 27 in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare basisschool De Helicon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare basisschool De Helicon foto

Op Openbare basisschool De Helicon vind je 21 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na de reunie van zo'n 10 jaar geleden, heb ik nog contact met Machella Wanders.

Na de reunie van zo'n 10 jaar geleden, heb ik nog contact met Machella Wanders. Op straat zou ik mijn klasgenootjes nooit meer herkennen denk , omdat ik na de basisschool verhuisd ben. Misschien lukt het op deze manier. Lijkt me leuk!

Openbare basisschool De Hel..., 1977

We hadden een hele hechte klas, waarvan uiteindelijk bijna de helft meeging naar dezelfde middelbare school (Albanianae).

We hadden een hele hechte klas, waarvan uiteindelijk bijna de helft meeging naar dezelfde middelbare school (Albanianae). Erg leuk geweest op prehistorisch kamp en wat waren we goed in peanutbal!!!

Openbare basisschool De Hel..., 1979

Ik kwam in de vijfde klas op deze school en werd in de klas geintroduceerd als "Daphne met PH".

Ik kwam in de vijfde klas op deze school en werd in de klas geintroduceerd als "Daphne met PH". Iedereen in de klas lag dubbel, maar ik snapte het niet. Totdat mij uitgelegd werd dat een jongen in de klas PH genoemd werd.....

Openbare basisschool De Hel..., 1982