Openbare Basisschool Berkenhof

Acacialaan 10 in Pijnacker, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare Basisschool Berkenhof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare Basisschool Berkenhof foto

Op Openbare Basisschool Berkenhof vind je 32 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn school vriendinnen waren Paula Klein en ook Hanneke Verwey(ck?).

Mijn school vriendinnen waren Paula Klein en ook Hanneke Verwey(ck?). Ik heb ook nog een 2-ling broer, Coert. Juffrouw Soer(ouwehoer...)3e klas, daar heb ik geen fijne herinneringen aan, ook Venema, directeur,later 'd Harvant. En die Meester Eissen dan, de beul....en Zuidam....heb geen trauma hoor maar echt leuk vond ik het hier niet...Wél hoop ik op deze manier oude klasgenoten terug te vinden. Gert-Jan van Yperen heb ik laatst nog ontmoet in Delft. Ik heb 1 fijne herinnering van deze school en dat was de 2e klas, juffrouw Blankensteyn, een schat van een mens! Wie weet tot gauw! Groetjes, Liesbeth [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie berkenhof acacialaan

Openbare Basisschool Berkenhof, 1969

Ik heb 10 jaar lang met veel plezier op deze school gewerkt.

Ik heb 10 jaar lang met veel plezier op deze school gewerkt.

Openbare Basisschool Berkenhof, 1989

Heel veel lol gehad met veel verschillende 'kinderen', geen speciale vriend of vriendin aan over gehouden.

Heel veel lol gehad met veel verschillende 'kinderen', geen speciale vriend of vriendin aan over gehouden. Daarvoor was ik teveel een fladder, kon het met iedereen wel vinden. Veel gevoetbald, geknikkerd, verliefd geweest. Allemaal heel spannend. Leuke herinerringen aan Miranda, Nathalie Donkers, Ilse en Karin Lalleman, Fred Lubbers (!), Robert en nog veel meer. Miranda ben ik rond 1999 nog wel een keer tegengekomen. Dat was leuk. De basisschool blijft voor een speciale tijd met veel leuke herinneringen.

Openbare Basisschool Berkenhof, 1976

?