openbare basisschool Albert Schweitzer

Magelhaenstraat / Bartolomeus Diasstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van openbare basisschool Albert Schweitzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

openbare basisschool Albert Schweitzer foto

Op openbare basisschool Albert Schweitzer vind je 51 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van 1960 tot 1963 op deze school: klas 1 en 2 bij juf van der Leeden, klas 3 t/m tweede rapport bij juf van Dalfsen.

Van 1960 tot 1963 op deze school: klas 1 en 2 bij juf van der Leeden, klas 3 t/m tweede rapport bij juf van Dalfsen. In klas 1 of 2 was er een zonsverduistering - met donkere glaasjes bekeken. Goede vriend van toen was Ger Weterings (heeft de sigarenzaak van zijn vader overgenomen aan het Neptunusplein. Verdere namen : tweeling Ineke en Marjan (de eerste zat geloof ik voor me in de klas ; verhuisden op gegeven moment (naar Huizen?)), Niels Holm (van de viswinkel), verder geloof ik nog een Ans (die goed in rekenen was - in mijn herinnering) en een Eddie. Helaas van deze tijd geen (klasse-)foto's. Andere herinnering: de (vecht- en sier-) vliegerwedstrijden op het latere Neptunusplein.

openbare basisschool Albert..., 1960

sinterklaas,sportdag,schoolreisje,zurige lucht van de winterse lauwe schoolmelk , klaar overtje zijn.

sinterklaas,sportdag,schoolreisje,zurige lucht van de winterse lauwe schoolmelk , klaar overtje zijn..schaatsen op de ondergelopen weilanden, breien van sokken, borduren van schortjes Meesters en juffen: Witvoet, v/der leden, van der Baan.....

openbare basisschool Albert..., 1957

Na de 5de klas verhuisd naar Huizen (NH) en daarna nooit meer iets vernomen van de school of leerlingen.

Na de 5de klas verhuisd naar Huizen (NH) en daarna nooit meer iets vernomen van de school of leerlingen. Onlangs ontdekt dat de school niet meer bestaat. Ben benieuwd of er nog reacties op deze site komen en of ik nog wel enkele namen ga herinneren.

openbare basisschool Albert..., 1957

?